Më shumë se një kurs,
një mundësi!

e-Academy

java (1)

Java

Java është ndër gjuhët më të njohura të programimit. Java përdoret për një numër të madh të procesesh, duke përfshirë zhvillimin e softuerit, aplikacionet mobile dhe zhvillimin e sistemeve të...

139426

SwiftUI

Angular është një framework i bazuar në Javascript dhe i shkruar ne Typescript për të ndërtuar aplikacione të shpejta dhe të sofistikuara në web. Gjatë ketij kursi ju do te mesoni krijimin e një aplikacioni...

python

Python

Aftësitë e programimit ju hapin për karriera në pothuajse çdo industri dhe kërkohen nëse doni të vazhdoni me rolet më të avancuara dhe më të larta të zhvillimit të softuerit dhe inxhinierisë...

e-Academy

Formohu Profesionalisht

Kurset e e-Academy ju përgatisin me kompetenca praktike profesionale në profesionet më të kërkuara të Teknologjisë së Informacionit.
icon-4.png

Cfare pret? Regjistrohu!

Sipas Forumit Ekonomik Botëror, sektori i IT-së do të krijojë 133 milionë vende të reja pune deri në vitin 2022.

E ardhme e profesionale e sigurt bazuar në 3 faza:  

  • Kurs ne e-Academy  
  • Internship (Praktikë pune)    
  • Punësim dhe pozicionim në fushen e TI  

 

Zgjidh një Mundësi në e-academy

icon-6.png

Pse e-Academy?

Ne ofrojmë një ekip të çertifikuar për teknologjitë më të reja, me eksperienca të vlefshme kombëtare dhe ndërkombëtare. Ne kemi ndihmuar shumë njerëz të fitojnë aftësi teknike dhe i përgatitëm ata për të hyrë në sektorin e TI menjëherë.

Me ne ju do të siguroni jo vetëm qasjen tek burimet e të mësuarit por edhe kujdesin ndaj çdo individi në veçanti duke bërë që ai të përfitojë maksimalisht nga kjo mundësi.

Më shumë se një kurs një Mundësi

icon-2.png

Fokusi je ti. Ti nuk je vetëm, por ke një ekip dashamirës që punon me ty.

Duke punuar në grup, por edhe individualisht, duke praktikuar çdo njohuri të marrë, duke të këshilluar, duke ndarë me ty eskperiencën dhe praktikat tona më të mira. Ti krijon kontakte me një grup shumë të mirë profesionistësh që do të të ndihmojnë më së miri orientimin e karrierës tënde në Teknologji deri në pozicionim/ punësim në kompanitë tona partnere.

0
STUDENTË
0
KURSE
0
INSTRUKTORË

e-Academy

Rreth Nesh

Mirësevini në e-Academy Albania

e-Academy është një qendër kursesh që ka fokus edukimin dhe orientimin e gjeneratave të ndryshme drejt fushës së pafundme të teknologjisë. Ofrojmë trajnime praktike duke konkretizuar njohuritë teorike në projekte reale. Jemi një ekip instruktorësh të mirformuar në disiplina të ndryshme teknologjike të fjalës së fundit.

Ne kombinojmë sesionet tona të seminareve praktike me përvojën më të mirë të mësuarit online me anë të platformës tonë LMS (Learning Management System). Mjafton të regjistroheni tek Sistemi i Menaxhimit të të Mësuarit (LMS) dhe sapo të jeni loguar do të shfaqen gjithë të dhënat e kursit që ju do të zgjidhni të ndiqni.

Ndihme & Support

Merrni ndihmë, mbështetje dhe përgjigje për kurset tona. Mos hezitoni të na kontaktoni.

icon-7.png

Telefon

069 401 6190

icon-6.png

Vendndodhja

Rruga Stavro Vinjau, Tirana, Albania

icon-10.png

Email

info@e-academy.al