Ke pyetje? Mos hezito të na shkruash:

Angular

40 Ore

Fillestar

25,000 L

Mirësevini në Kursin e gjuhës së programimit Angular

Angular është një framework i bazuar në Javascript dhe i shkruar ne Typescript për të ndërtuar aplikacione të shpejta dhe të sofistikuara në web. Gjatë ketij kursi ju do te mesoni krijimin e një aplikacioni të ri me Angular CLI, lidhjen e të dhënave, marrjen e të dhënave përmes HTTP, stilizimin e ndërfaqeve të ndryshme si dhe mjetet e nevojshme për të mirmbajtur dhe optimizuar aplikacione të nivelit enterprise. Pse na duhet Angular?

Aplikacionet komplekse janë të vështira për tu ndërtuar në Javascript prandaj lindi nevoja të kemi një mënyrë për të strukturuar aplikacionin tonë. Përfitimet e përdorimit të Angular? I jep aplikacionit tonë një strukturë të pastër, te lehtë për tu kuptuar dhe te lehtë për tu mirëmbajtur. Përfshin shumë kode të ripërdorshme dhe e bën aplikacionin tonë më të testueshëm.

Permbajtja e kursit: