Ke pyetje? Mos hezito të na shkruash:

Bazat e Programimit Kompjuterik

25 Ore

Fillestar

25,000 L

Mirësevini në Kursin e bazave të programimit

“Bazat e Programimit Kompjuterik” përmban gjithçka që i nevojitet një programuesi fillestar duke filluar nga elementët më elementare llogjik të një programimi deri në pjesën më të avancuar rreth saj. Në këtë udhëzues kodimi do të mësoni bazat e përdorura për gjuhën e programimit kompjuterik. Ky kurs do synojë krijimin e llogjikës së kodimit duke përdorur elementët kryesore të algorithmave, bllokskemat dhe pseudokodet duke bërë të fitoni aftësinë për krijimin e llogjikës si programues.

Permbajtja e kursit: