Ke pyetje? Mos hezito të na shkruash:

Java

40 Ore

Fillestar

25,000 L

Mirësevini në Kursin e gjuhës së programimit Java

Java është ndër gjuhët më të njohura të programimit. Java përdoret për një numër të madh të procesesh, duke përfshirë zhvillimin e softuerit, aplikacionet mobile dhe zhvillimin e sistemeve të mëdha. Sot më shumë se 88% e tregut të të gjithë telefonave inteligjentë funksionojnë në Android, sistemi operativ i të cilëve është shkruar në Java. Njohja e Java hap shumë dyer për ju si zhvillues. Do të ekspozoheni ndaj koncepteve themelore të programimit, përfshirë këtu programimin e orientuar drejt objekteve (OOP) duke përdorur Java.

Permbajtja e kursit: