Ke pyetje? Mos hezito të na shkruash:

SwiftUI

40 Ore

Fillestar

30,000 L

Mirësevini në Kursin e gjuhës së programimit SwiftUI

SwiftUI është framework i ri reactive i Apple-it krijuar në 2014 që mundëson krijimin e aplikacioneve në një sekuencë. Kursi do t’ju mundësojë të ndërtoni aplikacione funksionale duke përdorur gjuhën SwiftUI me një sintaksë që krijon një kod të qëndrueshëm dhe të thelloni njohuritë tuaja me mbi këtë gjuhë programimi duke mësuar mbi të gjitha se si të krijoni logjikën prapa aplikacionit tuaj. Gjatë orëve të para do të mbulohen bazat e programimit në gjuhën Swift dhe në vazhdimësi mbi prespektivën, kontrollin, lidhjen e të dhënave dhe strukturën e design-it të aplikacionit tuaj UI.

Permbajtja e kursit: